Masazh Manual Trupi

800 

Dëshironi të hyni në botën e masazhit dhe të bëheni masazhator? Kursi i masazhit të drenazhit limfatik që përfshin “Metodën Drenuese” dhe “Metodën Modeluese Braziliane” është i duhuri për ju.

Shtoje tek PreferencatShto për të krahasuar
Category: